Postup přípravy
Krok 1: Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků.
Krok 3: Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou.
Krok 4: Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Moje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 19 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
bohdana před 19 minutami
Cuketové placky a šťouchané brambory
vaclavagregrova před 40 minutami
Jablečný dort
Marceval před 41 minutami
Krůtí přírodní řízek na hořčici
mafinka888 před 1 hodinou
Španělský ptáček
1vaclav před 1 hodinou
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Rapljan před 1 hodinou
Vepřové na houbách
josef.ridic před 1 hodinou
Španělské ptáčky
1vaclav před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 3 hodinami
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 6 hodinami
Tématické fráze:
aspikové lahůdky recepty,
polevka z kuřecich srdíček,
certovo maso,
vepřové s játrou,
recepty mäso s lečom,
certova veprova kapsa,
čertova játra,
recepty pro kazdou kapsu,
čertův kotlík recept,
top recepty čertovo maso,
veprova certova kapsa,
čertova polévka,
vepřové maso s játrou,
maso na kořenové zelenině,
top recepty certova kotlata,
plnena certova kotleta,
fecept na gulas ze selete,
kuřecí kapsa s játrou,
čertovo maso recept,
kreci polevka s jatrou
Suroviny:
kotleta,
játra vepřová,
lečo,
olej,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Hezké fotečky
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...