Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 606 kJ / 2 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,54 g |
Tuky | 181,50 g |
Vláknina | 24,21 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 51,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYkA
Moje poznámka
Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYkA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
perseus před 1 minutou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Tématické fráze:
konfitovaný bůček,
konfitovany veprovy bok,
dušeny bucek,
konfitovaný vepřový bok recept,
konfitovaný bůček recept,
buček s hlívou,
buček dušeny,
špecle s hlívou,
vepřový bůček s brokolicí,
dušené vepřové maso s brokolicí,
recepty z brokolice,
bucek brokolice nudle,
dušený bůček na česneku,
šprecle s hlívou,
zapečený bůček s brokolici,
duseny bucek na pepri,
kureci maso s brokolici a hlivou,
vepřový bok s bramborem brokolicí,
bůček šalvěj rozmarýn,
telecí s brokolicí dieta
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
zázvor,
šalvěj,
koriandr,
estragon,
omáčka worcesterová,
mouka hladká,
olej,
pepř,
sůl,
brokolice,
hlíva ústřičná,
kůra citronová
Komentáře (9)