Postup přípravy
Krok 1: Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků.
Krok 3: Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou.
Krok 4: Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Moje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 15 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 22 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 23 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Lucie1001 před 37 minutami
Bůčková roláda
beruna1 před 52 minutami
Jablečné řezy s pudinkem
Stepanka.M. před 1 hodinou
Americké okurky
Tonja před 2 hodinami
Výborné lasagne
muraia před 3 hodinami
Avokádovo - tvarohová pomazánka s tuňákem
gabikka před 4 hodinami
Rychlé šunkofleky
anamor1 před 4 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 15 hodinami
Tématické fráze:
aspikové lahůdky recepty,
polevka z kuřecich srdíček,
certovo maso,
vepřové s játrou,
recepty mäso s lečom,
certova veprova kapsa,
čertova játra,
recepty pro kazdou kapsu,
čertův kotlík recept,
top recepty čertovo maso,
veprova certova kapsa,
čertova polévka,
vepřové maso s játrou,
maso na kořenové zelenině,
top recepty certova kotlata,
plnena certova kotleta,
fecept na gulas ze selete,
kuřecí kapsa s játrou,
čertovo maso recept,
kreci polevka s jatrou
Suroviny:
kotleta,
játra vepřová,
lečo,
olej,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Hezké fotečky
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...