Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 885 kJ / 2 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,75 g |
Tuky | 13,31 g |
Vláknina | 37,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 468,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Moje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
jarný chlebík,
receptař prima nápadu poslední díl 17,
omládek,
receptař prima nápadu poslední díl recepty,
omládek recept,
top recepty zabky,
jarní chlebíčky recept,
chlebík 3s,
recepty prima nápadů poslední díl,
chléb žabky carevny,
receptař prima nápadu poslední díl,
jak upect a ozdobit chlebovy dort z zitne mouky,
receptař prima nápadu poslední díl-dýnová polévka,
receptar prima napadu 43 dil,
plněné domácí bulky žabky,
co je přetužíme,
chlebík,
chlebová bulka,
jak ozdobit chlebíčky,
domaci pekarna chlebik
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
ocet,
olej,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (28)