Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| Tuky | 37,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 497 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme.
Krok 2: Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.
Krok 3: Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme.
Krok 4: Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních...druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. :-D
Zveřejněno 20. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Moje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 17 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 55 minutami
Dršťková polévka
Sahula před 2 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 2 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 4 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 4 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 8 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kančích jater,
paštika ze zvěřiny,
kančí játra,
paštika z kančího masa,
kančí kýta recepty,
kančí játra recepty,
zavařování paštiky,
domácí paštika ze zvěřiny,
zavařování zvěřiny,
pastika z divocaka,
kančí jatrova paštika,
zavařujeme paštiku,
kančí játra recept,
kanči jatra paštika,
paštika ze zvěřiny recept,
kančí buček,
zavařování paštik,
pastika z kanciho,
sádlo z kance,
paštiky z kančích jater
Suroviny:
maso kančí,
bůček vepřový,
játra kuřecí,
cibule,
vejce,
smetana,
koření paštikové
Komentáře (11)
Mám rád paradoxy
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech