Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Orientální kuřecí na mrkvi a kedlubnech

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 995 kJ /
716 kcal
Bílkoviny115,04 g
Tuky20,26 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky a osmahneme na oleji, přisypeme koření a necháme chvilku pustit šťávu. Krok 2: Poté přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a kedluben, podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme doměkka. Krok 3: Ke konci přidáme nadrobno nasekaný česnek,dochutíme kapkou sójové omáčky a vmícháme zelenou petrželku. Já jsem jídlo podávala s rýží natural, ale mohou se hodit i brambory.

Zveřejněno 2. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EK8g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EK8g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Je to výborný recept.I ten název mi sedí,rozhodně mi nepřijde,že je to typicky český recept.Kari a římský kmín jsou z indie.

mňam:-p:yes::yes:

1974andrea::yes:

:-*Mňam:-p+9:yes:hezký recept:-*

To se mi líbí :-p:yes:

:-p:-p:yes:skúsim

To může být dobré:-O:-p:yes:

Pěkný recept Andy:yes:.

spagetka:Nazvala jsem to po orientálním koření. Normálně do klasické dušené mrkve kari a římský kmín teda nedávám.

Báječná kombinace, Andreo:-p:yes:

vypadá to moc dobře;-)+1:yes:

Tak trochu nechápu název Orientální, tohle je typický český recept ;-), ale dobrý to ano

Tématické fráze:
kureci maso v mrkvi, kedlubny s kuřecím masem na kari, dušené kedlubny s mrkví, kedlubny s mrkvi, kedlubny s mrkví recept, kedluben s mrkví, omáčka v mrkvi, kuřecí na mrkvi, kedluben s maso s mrkví, kedlubny s rýží, kuřecí na mrkvy akedlubně, maso na mrkvi a kedlubně, maso na mrkvi a kedlubnech, orientální mrkev, duseny kedluben a rimsky kmin, kedlubnz s mrkví a kuřecím masem, kureci rizek na mrkvi, kureci polevka kedluben, kedlubky s mrkvi, krůtí stehenní maso s kedluben

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, mrkev, kedlubna, koření kari, římský kmín mletý, česnek, omáčka sojová, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu