Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,95 g |
Tuky | 26,79 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Moje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kounický kotlet
Kajkajak před 5 minutami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 40 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 41 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 1 hodinou
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na bazalce,
bazalka recepty,
vepřové s kedlubnou,
kedlubnove recepty,
vepřové na bazalce,
maso s bazalkou,
kedlubnová omáčka s masem,
recepty s bazalkou,
maso a bazalka,
kedlubnove rizoto,
masove nudlicky s kedlubnou,
maso s kedlubnami,
vepřové nudličky na bazalce,
mrkev s kedlubnama,
bazalka a maso,
vepřové maso bazalka,
kedlubny s vepřovým masem,
recepty s kedlubnou,
recepty z kedlubny,
kuřeci maso s kedlubnou na stavě
Suroviny:
maso vepřové,
kedlubna,
pórek,
cibule,
mrkev,
olej,
smetana zakysaná,
bazalka čerstvá,
kmín celý,
pepř,
sůl,
cibulka lahůdková
Komentáře (8)
Ukládám a boduju!