Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,95 g |
Tuky | 26,79 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Moje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 5 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 6 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 4 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 4 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 4 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 4 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 5 hodinami
Jablkový perník
collins před 6 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 8 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 9 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 11 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na bazalce,
bazalka recepty,
vepřové s kedlubnou,
kedlubnove recepty,
vepřové na bazalce,
maso s bazalkou,
kedlubnová omáčka s masem,
recepty s bazalkou,
maso a bazalka,
kedlubnove rizoto,
masove nudlicky s kedlubnou,
maso s kedlubnami,
vepřové nudličky na bazalce,
mrkev s kedlubnama,
bazalka a maso,
vepřové maso bazalka,
kedlubny s vepřovým masem,
recepty s kedlubnou,
recepty z kedlubny,
kuřeci maso s kedlubnou na stavě
Suroviny:
maso vepřové,
kedlubna,
pórek,
cibule,
mrkev,
olej,
smetana zakysaná,
bazalka čerstvá,
kmín celý,
pepř,
sůl,
cibulka lahůdková
Komentáře (8)
Ukládám a boduju!