Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 449,43 g |
| Tuky | 72,41 g |
| Vláknina | 73,85 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 28 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 3 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 14 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 16 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.