Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Marmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také způsob uzavření sklenic. Místo víček můžete použít jen celofán.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Moje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 51 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 1 hodinou
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 1 hodinou
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 3 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 3 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 4 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
konzervace černého rybízu,
černý rybíz konzervace,
zpracování josty,
rybízový rosol,
černý rybíz s cukrem,
konzervace rybízu,
nevařený džem z černého rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmelada z josty,
rosol z josty,
rosol z černého bezu,
štáva z josty,
nevařená šťáva z černého rybízu,
vylisovaná štáva z rybízu,
rosol z červeného rybízu,
recepty na zpracování černého rybízu,
šťáva z černého rybízu,
šťáva z černého rybízu nevařená,
rybíz konzervace,
marmeláda z černého rybízu
Suroviny:
šťáva z černého rybízu,
cukr
Komentáře (16)