Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na divoko v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 902 kJ /
2 128 kcal
Bílkoviny236,81 g
Tuky99,77 g
Vláknina22,92 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy50,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi si rozehřejeme sádlo přidáme 2 stroučky česneku, jalovec, nové koření, bobkový list, pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, šalvěj, chvilku restujeme, pak přidáme osolené a okořeněné maso. Krok 2: Maso ze všech stran zprudka opečeme. Krok 3: Do římského hrnce dáme nakrájenou cibuli, zbytek česneku, rajské nakrájené na čtvrty, špek, přidáme opečené maso, výpek z pánve, podlijeme vínem a trochou vývaru, hrnec přiklopíme a vložíme do trouby. Krok 4: Troubu nastavíme na 250°C, pečeme 30 minut, poté troubu ztlumíme na 180°C, maso podle potřeby podléváme a přeléváme výpekem, pečeme ještě 40 minut přiklopené a 20 minut dopékáme odkryté. Podáváme z bramborovým knedlíkem a špenátem.

Zveřejněno 9. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqRr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqRr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Anna Kocikova::-Kděkuji

vseumel::-Kděkuji

Krásné a určitě moc chutné jídlo:-p+12:yes:

hezké :-p:yes:

:-Kvšem vám děkuji

srettka::-*to jsi mohla ještě zbylo:-D

Hanička, nádherný voňavý recept! :yes:

no kurňa susi:-p sem si měla všimnot dřív, vzala bych to přes kopec a rovnou přímo pro vzoreček:-))...s pěti knedlema:-p:yes:

Já římský hrnec mám,ale koupila jsem si moc velký a tak když se má namočit,tak bych musela ve vaně a manipulace ani v troubě není zrovna dobrá!!!:-(Ale receptík je super;-):yes:+1

Recept nemá chybu,musí to být moc dobré,ale nemám římský hrnec :-(nemohu vyzkoušet :-//:-D:-D:-D,ale bodík dávám...

Já taky nemám římský hrnec:-(, tohle oppravdu voní až sem.:-p:yes:

rebeka::-děkuji:-*

fíha:-O římský hrnec nemaje,nevadí..i pomalý by to snad zvládl..o barvičku se pak postará trouba;-):yes:
parádní receptík:-K:yes::yes:

Eliza::-Kděkuji:-*

Nádhera, fakt...voní to přes monitor:-p:-p:yes:

1974andrea:;-)děkuji:-*

Tématické fráze:
hovězí maso v římském hrnci, hovězí v římském hrnci, hovězí na divoko, římský hrnec recepty, římský hrnec hovězí, hovězí na divoko recept, hovězi pečeně v římském hrnci, hovězí maso římský hrnec, hovězí maso na divoko, římský hrnec, hovězí zadní v římskem hrnci, římský hrnec -recepty, recepty hovězí maso na divoko, pečení hovězího masa v římském hrnci, mail fiha.com.pl loc:cz, recepty pro rimsky hrnec, hovězí v římském hrnci, hovězí kostky na divoko, online recepty divocina v rimskem hrnci, hovězí na divoko s bramborovým knedlíkem

Suroviny:
hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, koření na divočinu, sádlo, rozmarýn, šalvěj, tymián, saturejka, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, rajče, špek, víno červené, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu