Postup přípravy
Kdo chce, může před přidáním kaparů šťávu propasírovat.
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Protýkané hovězí ochucené citronem a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYjl
Moje poznámka
Protýkané hovězí ochucené citronem a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYjl
Nejnovější recepty
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 4 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 22 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Jahodová palačinková roláda
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smoothie s jablkem a nektarinkou
Valis před 33 minutami
Královské žampiony
Valis před 1 hodinou
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 1 hodinou
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 10 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 14 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 16 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 18 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 19 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 19 hodinami
Tématické fráze:
kapary,
hovězí protýkané mrkví,
hovězí s kapary,
rostena s kapary,
co je kapary,
hovězi protykané maso,
zadní hovězí kapary,
kapary recepty,
hovězí na kaparech,
hověyí zadní na kapary,
maso na kapary,
hovezi na kapary,
roštěná recept z kapary,
hovězí maso a kapary,
do ceho dat kapary?,
hovezi na kapari,
kapary s hovězím masem,
pštros roštěnka,
hovezí petržlenom a kapari,
hovězí zadní z plece - recepty s kapary
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
mrkev,
celer,
citron,
kapary,
slanina,
tymián,
cukr,
sůl,
vývar,
víno červené,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (20)
Andreo, chtěla jsem Tě poprosit, uváděj, prosím, u receptů gramáže. Ty jsi zkušená kuchařka, ale začátečník podle Tebe neuvaří, protože netuší a neumí odhadnout, kolik čeho má dát. Díky