Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,75 g |
Tuky | 167,15 g |
Vláknina | 157,65 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 156,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Moje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
bioubi před 13 minutami
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 43 minutami
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 49 minutami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 1 hodinou
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 1 hodinou
Pečené cikánské koleno
astosch před 1 hodinou
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 1 hodinou
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 1 hodinou
Tématické fráze:
kuřecí paličky s cizrnou,
kuřecí maso se zelenými fazolkami,
kuřecí maso s fazolkami,
recepty se zelenymi fazolkami,
kuřecí prsa s fazolkami,
kuřecí maso s zelenými fazolkami,
recept se zelenýma fazolkama,
rizoto s cizrnou,
nadýmá cizrna,
kuřecí maso se zelenýma fazolkama,
nadýmá celer?,
recept se zelenými fazolkami,
kureci prsa se zelenymi fazolkami,
fazolove lusky s cizrnou,
kureci maso s cizrnou,
způsobuje kuřecí maso nadýmání,
cizrna nadýmání,
víno nadýmá?,
červené víno nadýmá,
celer nadyma
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cizrna,
slanina,
pasírované rajčata,
fazolky zelené,
cibule šalotka,
cibulka lahůdková,
celer,
bobkový list,
víno bílé suché,
rozmarýn,
paprika čerstvá červená,
sůl,
cukr
Komentáře (27)
Jinak myslím, ať si každý vyzkouší svůj způsob ne?
Nedělalo mi to potíže nikdy, až po 25 roce života
To mám z hlavy babičky a i mamky a mohu jen doporučit, pomáhá to.
taky sem z toho měla strach a tak sem si minulý týden tohleto vygooglila: Cizrna jako ostatní luštěniny může nadýmat. V tom případě pomáhá vařit ji s přísadami, které nadýmání zmírňují, což jsou hlavně bylinky jako majoránka, saturejka, kmín, fenykl. Pokud i vy trpíte nadýmavostí, pak je lépe cizrnu konzumovat v podobě kaše nebo polévky, protože tato konzistence je lépe stravitelná............. ale když sem si udělala z cizrny pomazánku, tak nadýmání se mi vyhlo
Máte krásný recepty, už jsem kolikrát podle Vás vařila (přemnožily se mě cukety