Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 414 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,35 g |
Tuky | 100,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 76,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5GR
Moje poznámka
Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5GR
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 1 hodinou
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 5 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 17 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 1 hodinou
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 5 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 8 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 19 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 20 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 21 hodinami
Tématické fráze:
vepřová žebra s limetkou,
marinování žeber,
marinovaná žebra-recept,
zázvorový džem,
marinovanazebra,
žebra z divočáka recept,
vepřová žebra s limetkou recept,
marynovana zebra,
pomerančovo zázvorový džem,
marmeláda se zázvorem na žebra,
marinovaná,
marinovana veprova zebra,
marinovaná hovězí žebra,
telecí žebra recepty,
žebra z divocaka,
teleci zebra recept,
pomerančovo-zázvorová marmeláda,
kančí žebra pečená marino,
pečené kančí žebro,
teleci zebra
Suroviny:
žebra vepřová,
sůl,
marmeláda pomerančovo - zázvorová,
omáčka sojová,
olej,
paprika sušená sladká,
česnek,
pivo černé
Komentáře (32)
Tyto tvoje vypadají přímo k nakousnutí
ale v zeleninových receptech jsi pro mě jednička, tak jako cathleen v pečivu, Bibinka v polévkách, jahoda v moučnících..atd... kapišto
za invenci kuchařskou, fotku úžasnou, manu božskou, uděluji ti ,zeleninko, další bodík