Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 039 kJ / 1 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,10 g |
| Tuky | 124,05 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 856 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 24,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno koření včetně naloženého zeleného pepře vložíme do hmoždíře a velmi jemně utlučeme a podrtíme (můžeme si pomoci troškou olivového oleje).
Krok 2: Maso, drobně nakrájená a odblaněná játra, červené víno a smetanu rozmixujeme v mixéru dohladka, dobře osolíme, smícháme s kořením a naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem (lépe do tří čtvrtin).
Krok 3: Ve větším kastrolu uvedeme k varu vodu, ztlumíme teplotu, vložíme sítko nebo pařáček, na který postavíme skleničky s paštikovou směsí a hodinu a půl necháme vařit, nejlépe částečně přikryté pokličkou či alobalem.
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Moje poznámka
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 13 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 24 minutami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 1 hodinou
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
Tématické fráze:
játrová paštika se zeleným pepřem,
paštika z kuřecích jater s červeným vínem,
kuřecí paštika s vínem,
játrová paštika s vínem,
paštika z kuřecích jater s vínem,
játrová paštika s portským vínem,
paštika z kuřecích jater se zeleným pepřem,
paštika s portským,
recepty s cervenym vinem,
recept játrová paštika se zeleným pepřem,
recept na vepřové s červeným vínem,
kuřecí paštika s portským vínem,
pastika na cervenem vine,
paštika z kuřecích jater s portským vínem,
vepřová paštika s vínem,
domácí paštika,
domácí játrová paštika s vínem,
recept na domácí paštiku,
paštika z kuřecích jater s zeleným pepřem,
paštika z kuřecích jater a červeným vínem
Suroviny:
maso mleté,
játra vepřová,
víno červené,
smetana ke šlehání,
koření hřebíček,
ořech muškátový,
květ muškátový,
pepř zelený sterilovaný,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (9)
doufám, že celý následující rok bude takto vypadat i chutnat
Happy New year