Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,31 g |
Tuky | 55,54 g |
Vláknina | 27,95 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 181,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme.
Krok 2: Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Moje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
balkánský kotlík,
jehněčí kotlík,
kotlíkové recepty,
albánský salát,
jehněčí v kotlíku,
recepty z kotlíku,
recepty do kotlíku,
recepty albánské kuchyně,
albánský chléb,
albanske jidla,
recept na kotlík,
recept na albanske jidla,
recepty albánský chléb,
albánský chleba,
albánské rybí recepty,
kotlik recept,
recepty jehněčí kotlík,
albánská kuchyně,
balkánský kotlík recept,
recepty na vaření v kotlíku
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
cibule,
mrkev,
celer,
kořen petržele,
kukuřice,
špenát,
smetana,
sýr balkánský,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (9)
Škoda, že recept má tak málo bodov
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích