Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 503 kJ / 2 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,14 g |
| Tuky | 103,01 g |
| Vláknina | 18,03 g |
| Cholesterol | 681 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 448,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slávinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7Ok
Moje poznámka
Slávinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7Ok
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 53 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 53 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 55 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 55 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Tématické fráze:
bobáky,
slávinka obecná,
nadýchané rohlíčky,
senza recepty,
slávinky rohlíčky,
slavinkad,
slavinky kynute rohlicky,
foto jak motat loupak,
rohlicky slavinky,
nadýchaný bochánek do pekárny recept,
výstavní sekaná,
nadýchané loupacky,
kávové trohránky,
perníkový závin s povidly a ořechy bahula,
těsto na perníčky zadělávané kávou recepty,
senza koláč,
rohlíčky z bílku sypane orechy,
ořechové cípky,
nadýchane rohlíčky s oříšky,
cípky ořechové
Suroviny:
voda,
cukr,
máslo,
rozinky,
sůl,
žloutek,
kůra citronová,
šťáva citronová,
mouka hladká,
droždí,
bílek,
cukr moučkový,
mandle sekané
Komentáře (46)
1) jsou do detailů propracované, takže při přesném dodržení postupu se nemůžou nepovést
2) vzniká tu závislost tím, že vše opravdu chutná. Člověk jedno pečivo sní a už přemýšlí, co dalšího vyzkouší příště
Slávinky jsou božské
Irrena: jj, Irčo, vyzkoušej
http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...
Pokud budeš cokoliv ještě dál potřebovat vědět, písni mi vzkaz, proberem to
Ale věřím, že nám pečka ušetřila hodně peněz - vždyť každý vidí, jak cena pečiva leze nehorázně nahoru