Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 201 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,44 g |
Tuky | 51,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 386,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Moje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 33 minutami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 34 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 4 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 6 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 6 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 7 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
muffiny bez vajec,
muffiny bez mléka,
muffiny bez lepku,
zdravé muffiny bez lepku,
jablkové mufiny,
muffiny bez vajec a mléka,
mufiny bez vajec,
recept na muffiny bez mléka,
mufiny bez mléka,
mufiny bez lepku,
muffiny z jablek,
recept na muffiny bez vajec,
muffiny bez vejce,
muffiny bez lepku a mléka,
recepty bez lepku a mléka,
muffiny bez mléka a vajec,
recept na muffiny s jablky,
muffiny bez lepku, vajec,
muffiny bez vajec mouky a mleka,
zdrave jablkové muffiny
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
cukr,
mouka bezlepková,
xanthan,
skořice,
prášek do pečiva,
olej,
voda
Komentáře (5)
Je to látka přírodního původu, polysacharid získáváný fermentací glukózy nebo sacharózy. V potravinářství se používá jako zahušťovadlo zejména v mléčných výrobcích (E415).