Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,59 g |
| Tuky | 5,06 g |
| Vláknina | 9,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 231,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnnV
Moje poznámka
Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnnV
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Tématické fráze:
cizrna a lepek,
bramborák bez vajec,
cizrna lepek,
cizrnové bramboráčky,
cizrnový burger,
obsahuje cizrna lepek,
bramboráčky bez vajec,
recepty z cizrnové mouky,
je cizrna bez lepku,
bramborák s czrnnou,
obsahuje cizrna lepek?,
cizrna lepek,
cizrna bez lepku,
cizrnovy peceny bramborak,
bramborák bez vejce,
cizrna obsahuje lepek,
cizrna recept lepek,
cizrna recepty lepek,
obsahuje cizrna lepek ?,
recept s cizrnou
Suroviny:
mouka,
solamyl,
voda,
česnek,
prášek do pečiva,
sůl,
majoránka,
pepř
Komentáře (8)
Akorát ten solamyl tam je proč, když dáváš i prášek do pečiva? Aby to líp drželo?