Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 392 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 72,30 g |
Postup přípravy
Pak nakrájíme na řezy, podávala jsem teplé.
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGGl
Moje poznámka
Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGGl
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 15 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Flyer01 před 7 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 8 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 8 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 8 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 10 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 10 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 11 hodinami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 11 hodinami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 12 hodinami
Tématické fráze:
karpačo s červené řepy,
štrůdl s červenou řepou,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
štrúdl z červené řepy,
jak dlouho se peče závin,
příloha k pečeným žebrům,
jak šmakuje moravskoslezsko,
délka vaření červené řepy,
slaný štrůdl s červenou řepou,
karpačo z pečené červené řepy,
štrudl červená řepa,
závin z řepy,
příloha k pečeně u kureti,
štrůdl s řepou,
jak dlouho pect závin,
jak dlouho se peče listové těsto,
červená řepa k masu,
jak šmakuje moravskoslezsko kniha,
slany strudl s repou,
délka pečení zavinu
Suroviny:
těsto listové,
řepa červená,
cibule,
jablko,
olej,
cukr krupice,
sůl,
kmín drcený,
pepř,
ocet,
vejce
Komentáře (7)
Dávám bodík