Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 092 kJ / 2 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,01 g |
Tuky | 42,45 g |
Vláknina | 41,65 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 9,75 g |
Sůl | 24,21 g |
Sacharidy | 502,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Moje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 6 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 1 hodinou
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 2 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 3 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 5 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 6 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 7 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 7 hodinami
Tématické fráze:
pivní kvásek,
výroba kvásku na domácí chleba,
kvasek z piva,
výroba žitného chleba,
domácí chléb z kvásku,
žitný chléb,
výroba domácího chleba,
výroba chléba,
kvaskovy chléb z domácí pekárny,
domácí chléb z žitného kvásku,
domácí chleba z kvásku,
domácí kvásek z žitného chleba,
pšeničný kvásek,
jak udělat kvásek z piva,
domácí chléb pečený v troubě,
kvásek na chleba,
recept na domácí kvásek na chleba,
domácí pivní chléb,
recept na domácí chléb z kvásku,
kvasek z psenicne mouky
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
pivo světlé,
droždí sušené,
vejce,
olej,
kvásek,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (8)
pivní kvásek:
240g chlebové žitné mouky
380 ml piva
3 lžičky sušeného droždí
vše dobře promíchat a nechat přes noc kvasit.
Já někdy nechávám jenom hodinu.
Ale v podstatě vše, co se peče v pekárně, se dá upéct i v troubě.