Suroviny
Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,65 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 285,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Moje poznámka
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 9 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 4 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 5 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 6 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 7 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
sladěnka ječmenná,
co je to sladěnka,
recept na zitno psenicny chleb,
zitno psenicne rohliky,
žitno pšeničný chléb recept,
žitno-pšeničný pečený v troubě,
pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept,
zitno psenicne housky,
žitno pšeničné dalamánky,
zitno-psenicne na housky,
žitno pšeničné bulky,
pecivo-špičky,
špaldovo žitné housky obrázky,
psenicno zitne rohliky,
peceni s zitno celozrnne mouky,
zitno-spaldove rohliky,
jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky,
pšeničná sladěnka,
zitno psenicne pecivo,
chlebové špičky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (62)
Přidala jsem foto
Jo...a zadělávala mi pekárna a v pohodě
Moc dobré
suroviny.gastronews.cz/spaldova_mouka
Ale jinak je to samozřejmě modní hit - trend.
A našemu "Pendolínu" ještě jednou děkuju za vyzkoušení a nádherné fotky!
máte to nádherné, holky jedny šikovné
Diky za vyzkouseni, pochvalu i fotky!
a moc děkuji
Bud ji po troskach pridavej do chlebiku nebo si zajdi na Damu. Zminovala ses nekde, ze tam obcas chodis...nebo se pletu?
a co s tou špaldovou.. neměla bys v rukávě nějaký tip na její zužitkování
Chlebova je tady pouzita zitna, spaldovka je psenicna mouka. Takze bych nemenila, ani za tu hladkou, ktera prevazne zitne testo trochu odlehcuje.
cardanka: ano, Jani, to je onco