Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 539 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 163,92 g |
Vláknina | 12,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPP
Moje poznámka
Králík na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPP
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
králík s olivami,
kralik sous vide,
kralik v sous vide,
kralik na ohni,
recepta králík,
recepty z oliv,
králík pečený dietní,
sous vide králik,
recepta z králíka,
jsou olivy dietní,
olivy dietní,
marináda s kávou,
kralík s s olivami,
recepta sous,
králík,
recepty z kralika sous vide,
králík s olivama,
olivy vareni,
králik na pánvy,
králík sous-vide
Suroviny:
králík,
olej,
česnek,
protlak rajčatový,
olivy zelené,
sůl,
pepř,
ocet,
víno červené,
voda,
olej,
cibule,
mrkev,
petrželka zelená,
bobkový list,
tymián,
nať celerová
Komentáře (2)