Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 039 kJ / 1 682 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 84,10 g | 
| Tuky | 124,05 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 856 mg | 
| Sodík | 617 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 24,35 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Všechno koření včetně naloženého zeleného pepře vložíme do hmoždíře a velmi jemně utlučeme a podrtíme (můžeme si pomoci troškou olivového oleje).
	Krok 2: Maso, drobně nakrájená a odblaněná játra, červené víno a smetanu rozmixujeme v mixéru dohladka, dobře osolíme, smícháme s kořením a naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem (lépe do tří čtvrtin).
	Krok 3: Ve větším kastrolu uvedeme k varu vodu, ztlumíme teplotu, vložíme sítko nebo pařáček, na který postavíme skleničky s paštikovou směsí a hodinu a půl necháme vařit, nejlépe částečně přikryté pokličkou či alobalem.
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Moje poznámka
					
				
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							játrová paštika se zeleným pepřem, 
						
						
							paštika z kuřecích jater s červeným vínem, 
						
						
							kuřecí paštika s vínem, 
						
						
							játrová paštika s vínem, 
						
						
							paštika z kuřecích jater s vínem, 
						
						
							játrová paštika s portským vínem, 
						
						
							paštika z kuřecích jater se zeleným pepřem, 
						
						
							paštika s portským, 
						
						
							recepty s cervenym vinem, 
						
						
							recept játrová paštika se zeleným pepřem, 
						
						
							recept na vepřové s červeným vínem, 
						
						
							kuřecí paštika s portským vínem, 
						
						
							pastika na cervenem vine, 
						
						
							paštika z kuřecích jater s portským vínem, 
						
						
							vepřová paštika s vínem, 
						
						
							domácí paštika, 
						
						
							domácí játrová paštika s vínem, 
						
						
							recept na domácí paštiku, 
						
						
							paštika z kuřecích jater s zeleným pepřem, 
						
						
							paštika z kuřecích jater a červeným vínem
						
					
						Suroviny:
						
							maso mleté, 
						
						
							játra vepřová, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							květ muškátový, 
						
						
							pepř zelený sterilovaný, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							rozmarýn sušený, 
						
						
							tymián sušený, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (9)
doufám, že celý následující rok bude takto vypadat i chutnat
Happy New year