Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 227 kJ / 54 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,24 g | 
| Tuky | 0,43 g | 
| Vláknina | 7,33 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 115 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 7,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Steaky z jeleního masa malinko osolíme, opepříme, posypeme z obou stran kořením čili-šípek a obalíme v hladké mouce.
	Krok 2: Zeleninu nakrájíme na kostičky, posypeme kořením divočina a dáme do pekáčku orestovat na lžíci másla spolu s novým kořením a bobkovými listy. Steaky zprudka opečeme na oleji z obou stran a přidáme je na zeleninu.
	Krok 3: Zalijeme vývarem, nebo vodou s masoxem-(cca 1 a 1/2 dcl) a pečeme v troubě zhruba 35 min.
	Krok 4: Můžeme, pokud chceme zeleninu propasírovat a zahustit smetanou, nebo ji necháme vcelku a podáváme se steaky podlité šťávou z výpeku.
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Mletý jelení steak se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OL5
Moje poznámka
					
				
Mletý jelení steak se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OL5
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jelení jazyk houba recept, 
						
						
							mleté jelení maso, 
						
						
							jelení jazyk, 
						
						
							mletý biftek s jelením masem, 
						
						
							recepty z jelena, 
						
						
							houba jelení jazyk, 
						
						
							jelení řízek, 
						
						
							steak z divociny, 
						
						
							mletý hovězí steak příprava, 
						
						
							karbanatky s jeleniho masa, 
						
						
							mleté jelení maso recept, 
						
						
							priprava jelena, 
						
						
							jak připravit steak z jelena, 
						
						
							jeleni steak priprava, 
						
						
							recept na jeleni rizky, 
						
						
							zverinovy mlety biftek, 
						
						
							příprava jeleního masa steak, 
						
						
							jelení jazyk houba recept koreni, 
						
						
							recepty z jeleního jazyku, 
						
						
							recept na jelení jazyk
						
					
						Suroviny:
						
							mletý jelení steak, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření chilli šípek, 
						
						
							koření divočina, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							olej, 
						
						
							masox, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (33)