Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 339 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,48 g |
Tuky | 65,72 g |
Vláknina | 37,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 416,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDwJ
Moje poznámka
Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDwJ
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 19 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 4 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 6 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 7 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 8 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 9 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 10 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 10 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na zelenině,
maso na zelenině,
dusene maso na zelenine,
vepřové maso na zelenině recepty,
vepřové maso v zelenině,
králičí maso na zelenině,
vepřové maso recepty,
dušené vepřové maso,
maso v zelenině,
dušené vepřové maso recept,
vepřová maso na zelenině,
recepty z vepřového masa,
telecí maso na zelenině,
dušené vepřové maso recepty,
vepřové maso na zelenině recept,
dusena kralici stehna,
recepty na králíčí maso,
dušené vepřové na zelenině,
veprove na zelenine,
recept na kraliči maso
Suroviny:
mrkev,
celer řapíkatý,
rajče,
olej olivový,
cibule červená,
česnek,
kotleta vepřová,
stehno králičí,
sůl,
pepř,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list,
protlak rajčatový,
olej olivový,
mouka hladká,
vývar masový,
víno červené suché,
těstoviny
Komentáře (26)
Taliansky sposob pripravy roznych druhov masa je velmi popularny a chutny.
Osso bucco (uvadza sa aj osso buco)je druh masa ...telacie lytko s morkovou kostou (dutou kostou) a nie nazov specifickeho receptu. Takze osso bucco sa moze pripravit aj na sposob svieckovej na smotane, aj na taliansky sposob, moze sa uvarit z neho aj polievka.
ja neviem ci sa tiez sama nevyjadrujem zmatene a ci svoj prispevok nakoniec nevymazem, lebo to neviem vysvetlit ..ale ...to je ako keby bolo v nazve napisane Jemne dusene veprove........ala italska hovadzia ohanka, alebo ala italske hovadzie stehno.