Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 225 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsíčka na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gg43
Moje poznámka
Kachní prsíčka na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gg43
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsíčka podle pohlreicha,
kachní prsíčka pohlreich,
kachna na pomerančích pohlreich,
kachní prsa recept,
kačení prsa,
husí prsíčka pohlreich,
kachní prsíčka,
kachni prsa pohlreich,
recepty na kachní prsíčka,
kachni prsa,
kachni prsicka recepty,
kachni prsa podle pohlreicha,
husí prsa na pomerancích,
příprava kachní prsou na pomerančích,
kachní prsíčka recept,
kaceni prsicka,
kachní prsa s pomerančem,
kachna na pomerančích recept,
kačení prsa recept,
kachní prsíčka recept pohlreich
Suroviny:
prsa kachní,
pomeranče,
česnek,
cibule šalotka,
víno červené suché,
bobkový list,
ocet balsamiko,
cukr,
želé na dorty,
sůl,
pepř
Komentáře (21)
Taky jsem zapomněl na rybízové želé apoužil rybízový džem, ale omáčka nezhoustla, dle obrázku myslím jako u tebe. Ale v originálu to má být hustší přeliv čistě na maso, proto je tam to želé.
Pak ještě dle receptu jsem nesolil maso, nicméně to pak bylo trochu méně slanné. Možná i díky té nepovedené omáčce, která to má právě nahradit to solenní masa. No mám már poznámek do příště až budu dělat znova, každopádně sme to všichni s chutí snědli.
Jen vymyslet vhodnou přílohu je obtížnější.
... super
V Brně, teď ale máme vše modro-bílé