"Italské" řízky
Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky křupavých a šťavnatých řízků.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,75 g |
| Tuky | 65,35 g |
| Vláknina | 4,44 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Moje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 11 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 42 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 16 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 16 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italske recepty,
italské řízky,
nejlepší řízky,
nejlepší italské recepty,
řízky recept,
nejlepší řízek,
recept na řízky,
italský vepřový řízek,
recepty na řízky,
italské řízečky,
rizky,
italský řízek recept,
nejlepší vepřové řízky,
italská strouhanka,
jak udělat nejlepší řízky?,
recept na italsky rizek,
italský smažený řízek,
nejlepší vepřový řízek,
řízek nejlepší recept
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
protlak rajčatový,
olej,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek mědvědí
Komentáře (18)