Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní
Šťavnaté a lahodné závitky jsou na svátečním stole vždy vítány! Snadno se připravují a umožňují jejich náplně měnit podle chuti a fantazie. Masové závitky lze podávat s libovolnou přílohou. Můžete si je také připravit předem a uložit do mrazáku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,49 g |
| Tuky | 48,15 g |
| Vláknina | 5,12 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,37 g |
| Sacharidy | 42,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Vj
Moje poznámka
Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Vj
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 7 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 41 minutami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 44 minutami
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 1 hodinou
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
smažení řízků ve fritéze,
řízky ve fritéze,
kuřecí řízky ve fritéze,
řízek ve fritéze,
řízky z fritézy,
kuřecí závitky ve friteze,
troj obal na rizek,
kuřecí řízek ve fritéze,
rizek s brynzou,
kuřecí rizek se špenátem a kaší,
jak delat řizky ve friteze,
jak ve fritéze připravit vepřovy řízek,
kuřecí prstíky,
recepty-závitky pana faráře,
náplň do vepřového řízku,
fritéza delikátní recepty,
řízky plnene,
kuřecí ve vriteze,
kuřecí řízky recepty
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
špenátové listy,
brynza,
česnek,
ořechy vlašské,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
sádlo
Komentáře (41)
zizala:
díky moc všem
no né, já nevěděla, s čím zkombinovat tu brynzu.. bych to bývala přeplácala.. Magdi dobře poradila
Mně by Magdalenka určitě tak dobře neporadila
A nechceš zmeniť názov, napr. Kuřecí závitky (řízky?) s bryndzou?
Každému by bolo jasné, o čom je reč a odporcovia bryndze na to neťuknú...
děkuju.. dobre si mi radila
A tvoj popis je tiež nádherný, jedným slovom, si dobrá!
(Ale ma teší, že aspoň trošilinku som pomohla k vášmu kulinárskemu zážitku.)
P.S.:Mr.Rebušák už nedrží diet nebo Ti hocičo udělal, že ho takto týráš pohledem na tu nááááádheru?
P.S. Myslím si, že by šel osmažit i zprudka a pak by ho na dodělání mohla přijmout do svého lůna trouba