Jahodové carpaccio
Lehké, svěží a vizuálně působivé. Jahodové carpaccio je dezert, který v sobě spojuje jednoduchost s elegancí. Tenké plátky jahod doplněné kapkou balsamica, čokoládou, mátou, nebo šlehačkou, tvoří dokonalou tečku za každým dobrým jídlem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 30 minutami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 2 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 22 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný crumble
ErikaU před 20 minutami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 24 minutami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 56 minutami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 3 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 3 hodinami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 4 hodinami
Vylepšená česnečka
MilosCz před 4 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Fitulka před 4 hodinami
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahodové carpacio,
jahodová redukce,
jahodové carpacho,
medové glazé,
glazé,
jahodové plátky,
jahodové plátky recept,
jahodove carpacio recept,
ovocne carpaccio,
carpaccio,
recept carpaccio,
carpaccio recepty,
carpatio,
recept jahodové plátky,
jahodové carpatio,
jak udělat balzamikovou redukci,
jahodove glaze,
sladkokysele glazé,
jahodove scarpacio,
carpacio jahodové
Suroviny:
jahody,
krém balsamico,
čokoláda tmavá,
zmrzlina,
smetana ke šlehání
Komentáře (24)
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě
vypadá to doost dobře
Co myslíš, že jsem chtěla zítra udělat a jaký recept jsem chtěla přidat?