Guláš ze srnčí kýty
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Moje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 6 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 16 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 6 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 6 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 7 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 9 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 9 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 12 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 13 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 13 hodinami
Tématické fráze:
srnci gulas,
srnčí kýta,
srnčí guláš recept,
srnčí kýta recepty,
recept na srnčí guláš,
dobrý srnčí guláš,
recepty ze srnčí kýty,
srnčí guláš podle pohlreicha,
guláš ze srnčího,
srnci,
srnčí kýta recept,
recept na srnčí kýtu,
guláš ze srnce,
recepty srnci gulas,
recepty na srnci kytu,
recepty srnčí kýta,
guláš ze srny,
guláš ze srnky,
recepty na srnči gulaš,
recept srnci gulas
Suroviny:
kýta srnčí,
passata rajčatová,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
cibule,
česnek,
víno červené,
koření na zvěřinu,
jalovec,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (33)
Jj, je to dobré
Máme vinohrad, nejsem abstinent, leč vínu do jídla (s výjimkou čínské kuchyně a některých italských jídel) se vyhýbám jak čert kříži
No, do jisté míry mám smůlu... Paní casinová vínem v jakékoli podobě přímo žije
guláš ze srnčího je luxusní záležitost ,místo vývaru bych zvolil silný zvěřinový nebo hovězí vývar a zvolil bych rozhodně jiný druh masa ,kýta se na guláš nehodí,je lepší plec nebo krk...