Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
Tuky | 82,00 g |
Vláknina | 0,91 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 7,53 g |
Sůl | 20,18 g |
Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z trouby, necháme ještě cca 5 minut odpočinout, nejlépe zabalené v alobalu, abychom zachytili šťávu.
Maso nakrájíme na silnější plátky a podáváme spolu s liškami a třeba šťouchanými bramborami sypanými smaženou cibulkou.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VAg
Moje poznámka
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VAg
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 42 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
sika recept,
zverinovy hrbet,
recepty sika,
sika recepty,
jelinek sika recepty,
guláš z jelínka sika,
hřbet z koloucha,
recepty ze siky,
kolouch hřbet,
jelen s liškami,
sika hrbet,
sika hřbet recept,
recept sika,
kolouch hřbet recepty,
gulas z koloucha,
srnčí hřbet na líškách,
recept na hřbet z vysoké,
zadní noha srnky recept,
jelinek sika,
jelen sika hřbet recept
Suroviny:
hřbet kančí,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
jalovec,
sůl,
olej,
houby lišky,
slanina,
máslo,
bujón,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (44)
Andri-tu práci Ti nezávidíme a tu závěrečnou chuť hrozně moc
vypadá to super, manža by si určitě dal, já zvěřinu teda 2x nemusím, má pro mě takovej specifickej šmak a to moje pohárkové odmítaj
ale musím uznat, milá Pilznerko, že ti to vaří náááramně
Jak já bych ochutnal.
No a ty lišky, to je šperk celého jídla.
1974andrea:No tak to jsi teda borka, to já bych nestáhla. Prostě jsi moooooooc šikovná Andry