Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 209,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Moje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 50 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 51 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 54 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 55 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 56 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
uzený ocásek recept na pivu,
jak upravit veprove ocásky,
ocásky recept,
pečené brambory,
brambory na plechu,
ražniči v troubě,
ocasek ze selete pečený,
vepřové ocásky akce,
pokrmy dva v jednom,
uzené ocásky cena,
recepty z uzených ocásku a brambor,
recepty dva v jednom,
recepty z uzených ocasku,
jaká část vepřový ocásek,
pečené brambory na plechu,
pečené brambory s vepřovým masem,
vepřové maso s bramborem na plechu,
maso na plech s bramborami,
úprava vepřových ocásků,
maso z jednoho plechu
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek sušený medvědí,
pivo černé,
vývar,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
paprika čerstvá červená,
petrželka zelená,
cibule,
brambory
Komentáře (20)