Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 209,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Moje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 1 hodinou
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 2 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 2 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 4 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 7 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 8 hodinami
Tématické fráze:
uzený ocásek recept na pivu,
jak upravit veprove ocásky,
ocásky recept,
pečené brambory,
brambory na plechu,
ražniči v troubě,
ocasek ze selete pečený,
vepřové ocásky akce,
pokrmy dva v jednom,
uzené ocásky cena,
recepty z uzených ocásku a brambor,
recepty dva v jednom,
recepty z uzených ocasku,
jaká část vepřový ocásek,
pečené brambory na plechu,
pečené brambory s vepřovým masem,
vepřové maso s bramborem na plechu,
maso na plech s bramborami,
úprava vepřových ocásků,
maso z jednoho plechu
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek sušený medvědí,
pivo černé,
vývar,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
paprika čerstvá červená,
petrželka zelená,
cibule,
brambory
Komentáře (20)