Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 660 kJ / 158 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,16 g | 
| Tuky | 7,83 g | 
| Vláknina | 5,65 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 145 mg | 
| Sůl | 0,31 g | 
| Sacharidy | 10,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Plátky mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme.
	Krok 2: Na každý plátok uložíme hranolček slaniny, mrkvy, uhorky a štvrtinku vajíčka. Stočíme a zopneme.
	Krok 3: Na oleji opražíme narezanú cibuľu a ne nej orestujeme zo všetkých strán „vtáčky“. Pridáme mletú papriku, premiešame a podlejeme horúcou vodou.
	Krok 4: Dusíme do mäkka ( robím vždy v tlakovom hrnci, je to cca 40 min od začiatku varu ).
Hotové vtáčiky podávame s ryžou a ľubovoľným zeleninovým šalátom.
Hotové vtáčiky podávame s ryžou a ľubovoľným zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 24. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Španělské ptáčky z východu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKW
Moje poznámka
					
				
Španělské ptáčky z východu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKW
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							španělský ptáček v pomalém hrnci, 
						
						
							spanělsky ptaček, 
						
						
							španělské ptáčky v pomalém hrnci, 
						
						
							španělský ptáček v tlakovém hrnci, 
						
						
							španělský vrabec, 
						
						
							pomalý hrnec španělský ptáček, 
						
						
							hovězí ptáček recepty, 
						
						
							luxusni spanelsky ptacek, 
						
						
							ptáčky v pomalém hrnci, 
						
						
							španělské ptáčky, 
						
						
							španělské ptáčky v ph, 
						
						
							španělský ptáček v ph, 
						
						
							varime ptacky, 
						
						
							španělské ptáčky v tlakovém hrnci, 
						
						
							španělsý ptáček, 
						
						
							luxusní španělské ptáčky, 
						
						
							spanelsky ptacek pomaly hrnec, 
						
						
							jak se dělají španělské ptáčky, 
						
						
							jak se dělají ptáčci, 
						
						
							ptacky v tlakovem hrnci
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							slanina, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (16)
luxusní jsou i z opaku tlakového, čiže z pomalého hrnčeka
ty blááho.. to jsme dlouho neměli.. to je nápad.. kolotoč kúpim.. co to melu
Já dělávám také v tlakáči, přendám do litiňáku a dopeču v troubě