Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 089 kJ / 2 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,70 g |
Tuky | 57,24 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 457,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetky s poličanem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmKz
Moje poznámka
Bagetky s poličanem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmKz
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 7 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 18 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
česnek,
domácí pekárna moulinex recepty,
domaci bagetky,
bagetky,
pekárna moulinex recepty,
bagetky z domaci pekarny,
pečené bagetky,
bagetky z pekárny,
chytej.cz,
sezamový chléb recept,
domácí bagetky recept,
recept na chleba z žitné mouky,
držtkova polevka,
čím potřít celozrnné bagetky,
bagetky recept,
recepty domaci pekarny moulinex,
recept na chleba ze žitné mouky,
pomazanka z policanu,
dort jelen,
bramboráky z cukiny
Suroviny:
pivo světlé,
ocet,
olej,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná,
mouka celozrnná,
droždí sušené,
cukr,
poličan,
česnek,
semínka slunečnicová,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (51)
A Jenda má bodík i ode mě...
A navíc jsou strašně dobré
Ale už ji mám docela ráda...
Tak to dám do trouby (jestli to tedy vykyne - s tím sušeným droždím mám už jednu špatnou zkušenost...).
Chtěla jsem se zeptat - tady se už bagetky nenechávají ještě kynout na plechu? A proč ne?
A nakolik mám nastavit troubu, prosím?
A ještě jeden dotaz - mám u pekárny takové formičky na bagety, nemohla bych to upéct v ní? A na jakém programu, případně...
děkuju.
P.S. Bagetky máš mnohem hezčí než já.