Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 021 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,24 g |
| Tuky | 8,43 g |
| Vláknina | 11,32 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí se zeleninkou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9n6
Moje poznámka
Hovězí se zeleninkou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9n6
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 1 hodinou
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 3 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 5 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 7 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na zázvoru se zeleninou,
hovězí vývar se zazvorem,
když se nepovede roštěnky,
hovezi se zazvorem,
hovězi gulaš se zázvorem,
hovězí vývar a zázvorem,
hovězí se zeleninou a zázvorem,
hovézí maso-recepz,
recepz guláš,
recepty se zázvorem,
vepřové maso paprikama a rajčatama,
beleni zubu solamylem,
hovězí maso,
maso ze zazvorem,
"hovězí plecko",
maso na zázvoru,
maso na zazvoru recept
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
rajče,
paprika,
cuketa,
kopr,
zázvor,
vývar hovězí,
olej olivový,
sůl
Komentáře (7)