Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masový trojboj na zelí a pivě

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 650 kJ /
394 kcal
Bílkoviny6,68 g
Tuky19,60 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,30 g
Sacharidy45,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáčku nakrájíme zelí na nudličky, přidáme nakrájené vepřové maso, klobásku, kousek uzeného masa a cibuli nahrubo. Opepříme, osolíme, přidáme sojovku, hořčici, kečup a zalijeme pivem. Krok 2: Promícháme, uzavřeme poklicí, nebo alobalem a pečeme na 200°C asi 1 hodinu. Pak odklopíme poklici a ještě asi 20 minut pečeme. Podáváme s chlebem nebo bramborovým knedlíkem.

Zveřejněno 28. 9. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Recept jsem dostala emailem, patrně je z Minibazaru, ale autor není uveden. Pokud se přihlásí, budu ráda a připíšu ho jako autora.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2D9N

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2D9N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (34)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dobrota;-):-8

Hans0808: Hihihi, ty frajere:-D, co myslíš, že jen ty umíš?;-) Jsem ráda, že chutnalo tobě, i kolegovi:-)

Nechválím jídlo zase tak často,vesměs jsem neutrální,ani se mi nechce číst všechny komenty .-) Tohle jídlo mamce zbylo,dala mi ho ve sklenici do práce i s br.knedlíkem.Tak s chutí,už jsem jsem se dlouho nenajedl,vyzkoušel i kolega a a chtěl recept.Prostě MAMI umíš a já tě to neučil :-DD

evík: No, fakt je;-)

Jani takovou pochoutku si nechám líbit, posílám bod a dávám do oblíbených. Tahle kombinace musí být fáááááákt vynikající.:-p:-p:-p:-)):-)):yes::yes::yes:

miccan::-D:-D:-D:-D díky, jinak bych asi dnes nespala!:-(:-D

No...no dobre, odpúšťam ti:-D:-D:-D:-K

miccan::-D:-D:-D:-D:-D promííííň!:-D:-D

No teda milá Janka, ja ťa tentoraz za tento recept veru nepochválim...:-(( práve som ´ho dokončila a tak za 1. horko-ťažko som zhodila 10 kg a teraz, samozrejme vďaka tebe, budem mať 2kg naspäť, 2. "musela" som kúpiť o jedno pivo viac, lebo hádam nebudem sušiť hubu :-)), 3. ako poznám mojich chlapov, keď prídu domov, vrhnú sa na to ako termiti a ja budem musieť znovu variť, no a za 3. je to taká mňamka, že to budem musieť robiť častejšie;-) No uznaj sama, robí sa toto kamarátke, aj keď internetovej?:-D:-D:-D Jani, je to famózne:-K:-K:-K:-K

Sabrina:;-);-)

Zrovna včera tohle vařili "Kluci v akci" - alsaské zelí - choucroute / šukrut/. Jenom to bylo z kysaného zelí a dávali do toho ještě brambory.Ale i tento recept vypadá skvěle a určitě i skvěle chutná. :-p :yes:

to bych si pochutnala:-p:-p:yes::yes::-K

BILKOVAI: Ivet, co ti mám říct?? Myslíš, že já jsem si zvykla? Ani náhodou, ale nemám na vybranou:-((. Ty si můžeš hřešit, jsi štíhlá a když to nepřeženeš, nic se neděje. Já se musím držet, 6 kg je málo, potřebovala bych dolů 20kg a jde to pomalu;-)

Jani, my si jaksi nemůžeme zvyknout na ty "zdravé" a "dietní" jídla.:-// U nás holt vítězí ta česká klasika:-)

BILKOVAI: že?:-8:-D:-D

Tématické fráze:
zeli na pivě, pivo v akci, kluci v akci kološvárské zelí, zelí na pivu, špekáčky na černém pivu kluci v akci, špekačky na pivu kluci v akci, zeli v akci, zelí vepřove na pivě, kluci v akci recepty ze zelí, pívo akce, kluci v akci/17.10, kluci v akci alsaske zeli, kluci v akci maso na pivu, kuře na zelí kluci v akci, recepty príma bašta, kluci v akci vepřové maso v zelí, akce zelí, kluci v akci vařenáí na pivě, zelí akce, kluci v akci zelí

Suroviny:
zelí bílé hlávkové, plec vepřová, klobása, maso uzené, cibule, pepř, sůl, omáčka sojová, hořčice, kečup sladký, pivo světlé

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu