Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
Moje poznámka
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 9 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 17 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 12 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 12 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 14 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 14 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 14 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 14 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 15 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na červeném víně,
játra na zázvoru,
vepřová játra na zázvoru,
drubeží jatra na víně,
vepřová játra na víně,
játra na červeným víně,
pikantní játra na zázvoru,
vepřove jatra na vině,
vepřové játra na víně recept,
játra naložená ve víně,
vepřové játra na červeném víně,
vepřová játra jako říz,
srnčí játra,
jatra na cervenem vine recept,
silné červené víno,
kuře na zázvoru a červeném víně,
vepřová játra na zázvoru recepty,
játra na červeném víně,
játra naložená červeném víně,
celer na víně
Suroviny:
játra vepřová,
víno červené,
zázvor,
chilli paprika sušená,
celer,
omáčka sojová,
tymián,
petrželka,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
solamyl,
cibule,
klobása spišská,
vývar
Komentáře (6)