Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 32,10 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
Moje poznámka
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 18 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 50 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso aby bylo měkke,
hovezi platky,
jak udělat měkké hovězí,
kuřecí po kremžsku,
aby hovezi maso bylo mekke,
hovězí plátky recept,
hovězí plátek,
hovězí s kremžskou hořčicí,
jak uvařit hovězí aby bylo měkké,
aby bylo hovězí maso měkké,
jak udělat hevezi platky,
měkké hovězí,
hovězí plátky s kremžskou hořčicí,
jak udělat měkký hovězí plátek,
kuřecí maso po kremžsku,
přové plátky na hořčici,
měkké hovězí plátky,
hovězí platek recept,
jemné plátky hovězího,
recepty hovězí maso plátky
Suroviny:
maso hovězí,
hořčice kremžská,
olej,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón hovězí
Komentáře (19)