Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,49 g |
Tuky | 113,44 g |
Vláknina | 16,53 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 43,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Moje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 6 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Plněné řepné listy
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
m.vanouskova@seznam.cz před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 4 hodinami
Jablková nutela
Kate86 před 7 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 8 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 8 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 8 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 10 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 11 hodinami
Tématické fráze:
dušené plecko,
co uvařit z plecka,
výborné recepty z plecka,
plecko,
co uvařit z vepřového plecka,
plecko recepty,
plecko recept,
co uvařit z vepřové plece,
plecko dusene,
plecko dusene na stave,
vepřová plec co uvařit,
co uvařit s plecka,
dušené vepřové plecko,
minutka z plecka,
plecko na celeru,
plecko po bratislavsku,
plecko na štavě,
recept plecko na šťávě,
co uvarit z plece,
recepty na dusene plecko
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
slanina,
mrkev,
celer,
okurky sterilované,
šťáva rajčatová,
mouka hladká,
mléko,
smetana zakysaná,
olej,
sůl
Komentáře (18)
Prekvapila ma Vaša poznámka "je to dost pikantní!"
Môžete uviesť z akej ingrediencie, keď v ingredienciách Vami uvedených nie je absolútne nič, čo by mohlo urobiť jedlo pikantným. Dôvod nie je kritika receptu, ale záujem vytvoriť jedlo, ktoré by mohlo byť pikantné, pretože máme veľmi radi také jedlá. Iste je jednoduché pridať Valentínu, Harissu atď. Napriek tomu by som bol rád, keby ste to objasnila. Je možné, že nejaká Vami použitá ingrediencia (pikantní) v zozname chýba?
Ďakujem