Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 831 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Moje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 11 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 14 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 18 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 8 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 10 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 11 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 11 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho provařit mouku,
recepty české omáčky klasika,
křenová omáčka,
pravá křenová omáčka,
skvělá křenová omáčka,
recept na křenovou omáčku,
jak dlouho provarit mouku do omáčky,
top recepty křenova omáčka,
jak dlouho povařit mouku v omáčce,
jana krenova,
cet na křenoou omáčku,
křenová omáčka mandle,
správná křenová omáčka,
hovezi v krenove omacce,
recept na českou křenovou omáčku,
jana krenova,
recepty na české omáčky,
skvela krenova omacka,
vařením křen hořkne,
prosím o recept na křenovou omáčku
Suroviny:
mléko,
smetana,
květ muškátový,
křen,
mandle,
máslo,
mouka hladká,
cukr,
sůl
Komentáře (12)