 
		
Řízky podle pana Krtičky z Broumova
Klasický vepřový nebo kuřecí řízek v trojobalu jistě znáte, ale co řízky z bůčku? Šťavnaté maso se v ústech doslova rozplyne. Naše babičky a dědové mu též říkali sedlácký řízek. Díky obsahu tuku si udrží dlouho šťavnatost a je výborný i za studena.
Postup přípravy
	Krok 1: Plátky z libového bůčku naklepeme, osolíme, okořeníme - já používám koření Adžika.
	Krok 2: Obalíme v trojobalu a usmažíme. Smažíme, až je řízek měkký.
Vyzkoušejte, je to levné a zároveň dobré, ta chuť Vás překvapí.
Vyzkoušejte, je to levné a zároveň dobré, ta chuť Vás překvapí.
Šest tipů, jak dotáhnout nedělní řízky k dokonalosti: Čarujte s pivem nebo sýrovou náplní
Zveřejněno 19. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Řízky podle pana Krtičky z Broumova
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLWQ
Moje poznámka
					 
				
Řízky podle pana Krtičky z Broumova
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLWQ
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 32 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							obrácené řízky podle trošky, 
						
						
							kavkazský řízek, 
						
						
							jak dělat řízky, 
						
						
							mario krticka, 
						
						
							rízky z bůčku, 
						
						
							nakládané smažené řízky, 
						
						
							kavkazské řízky, 
						
						
							řízek z bůčku, 
						
						
							bůčkový řízek, 
						
						
							koření na řízky, 
						
						
							vepřové platky smazene, 
						
						
							nakládané vepřové řízky, 
						
						
							druh libového vepřového na řízky, 
						
						
							recept na kavkazsky řízek, 
						
						
							řízky z krkovice, 
						
						
							bučkove řizky, 
						
						
							karel krtička, 
						
						
							pečený guláš podle sapíka, 
						
						
							nakládaný bůček podle sapika, 
						
						
							koření adžika recepty
						
					
						Suroviny:
						
							bůček vepřový, 
						
						
							mouka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							koření adžika, 
						
						
							koření grilovací
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (48)
To jsem smazil jak mne bylo 10 let.
No jo, kazdy ma rad neco jinyho,je to jako salat ve kterem je mnoho zeleniny ruznych druhu.
Takze i my lide kazdy z nas ma rad neco jineho,ale proc takove jednoduchosti zverejnovat?
Je hodne daleko lepsich receptu,ktere by lide radi vedeli.
Treba napriklad peceni domaciho kvaskoveho chleba.
Takovy chleba ze zemleteho cerstveho zrni a zakvasku,ktery je velmi zdravy pro travici ustroji, chutny,nevysycha a hlavne neplsesnivi.
To uz je jiny Level,jako obalovat rizky.
IMREE: receptů na domácí kváskový chléb je tu hromada, možná by pomohlo při jeho hledání nezadávat do vyhledávače slovo řízky
strouhance z čerstvého rohlíku nebo veky. Jinak super.
Podle poznámky vy vlastně vykrajujete plátky masa s podélnými vlákny, neníližpravda
No, zajímavé...