Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,21 g |
Tuky | 20,35 g |
Vláknina | 19,94 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,19 g |
Sacharidy | 138,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEWj
Moje poznámka
Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEWj
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 48 minutami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 3 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 15 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 17 hodinami
Tématické fráze:
krůtí polévka,
krůtí polévka s drůbky,
polévka z krůtích krků,
krůtí polívka,
jak dlouho vařit krůtí krk,
polévka z krůtích drůbku,
krůtí polévka tlakovem hrnci,
jak dlouho vařit krůtí krky,
krůtí polévka recept,
drobénková polévka,
jak dlouho varit krky,
krútí žaludky,
polévka z krůty,
jak dlouho se vaří krůtí krky,
jak dlouho vařit krůtí žaludky,
vyvar s drobenkou,
jak dlouho vařit drobení do polévky,
krůtí krky polévka,
krůtí krky v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit kureci krky
Suroviny:
krky krůtí,
žaludky krůtí,
sůl,
cibule,
česnek,
pepř celý,
koření nové koření,
mrkev,
petržel,
celer,
koření kari,
mouka hrubá,
vejce,
voda,
sůl
Komentáře (14)
V kuchařkách babiček se uvadí toto:
" vaříme krky a drůbky doměkka ", /doba se zde ale neuvádí/... a pak se pokračuje postup dál....
Zmiňovaných 40minut varu (20+20) ale určitě nebude stačit k tomu, aby bylo maso měkké.