Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,46 g |
Tuky | 76,17 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,64 g |
Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4X
Moje poznámka
Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4X
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 4 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 16 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové závitky,
maďarské závitky,
vepřové závitky se zelím,
czsemege papriky,
prodej kysaného zelí,
vepřové zavitky z trouby,
vepřové závitky na zelí,
závitky z vepřového masa,
vepřové závitky se zelím v pečené v troubě,
veprovy zavitek s bramborem,
vepřové v zelí,
vepřové plátky na zelí,
vepřové závitky v troubě,
vepřová závitek s dijonskou omáčkou,
csemege pasta,
vepřový závitek recept,
madarský závitek,
csemege paprika,
csemege paprika krém,
csipos recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
salám pikantní,
slanina,
zelí kysané,
cibule,
hořčice dijonská,
pasta papriková,
sůl,
pepř
Komentáře (22)
magdalenka: csemege a originál maďarský