Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,46 g |
Tuky | 76,17 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,64 g |
Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4X
Moje poznámka
Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4X
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové závitky,
maďarské závitky,
vepřové závitky se zelím,
czsemege papriky,
prodej kysaného zelí,
vepřové zavitky z trouby,
vepřové závitky na zelí,
závitky z vepřového masa,
vepřové závitky se zelím v pečené v troubě,
veprovy zavitek s bramborem,
vepřové v zelí,
vepřové plátky na zelí,
vepřové závitky v troubě,
vepřová závitek s dijonskou omáčkou,
csemege pasta,
vepřový závitek recept,
madarský závitek,
csemege paprika,
csemege paprika krém,
csipos recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
salám pikantní,
slanina,
zelí kysané,
cibule,
hořčice dijonská,
pasta papriková,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
magdalenka: csemege a originál maďarský