Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,70 g |
| Tuky | 151,76 g |
| Vláknina | 29,20 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 819 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 52,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
Moje poznámka
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 3 minutami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 3 minutami
Vánoční punč
Sarinkad před 33 minutami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 36 minutami
Domácí langoše
zjedolbanan před 48 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 50 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 52 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečená vepřová žebra v marinádě,
marinada na zebra,
marinády na žebra,
recept na jablečná povidla,
jablečná povidla z trouby,
jablecny povidla,
žebra na povidlech,
grilovani zeber video,
jablíčková povidla,
pecena zebra na povidlech,
recept na pečená žebra,
pečná žebra z divočáka s jablky,
cely celer peceny s marinadou,
vareni zeber,
jablečná povidla pečené,
pečena vepřová žebra na povidlech,
krkovička v jablečné marinádě,
masita veprova zebra recept,
žebra v povidlech,
marinády na pečení žeber
Suroviny:
žebra,
povidla švestková,
celer,
pivo černé,
omáčka sojová,
česnek,
šalvěj,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (25)
ale to sa dá ešte dochutiť, teraz tento džem používam aj pri pečení alebo mi chutí v bielom jogurte.
moc povedené.. zejména pak ta marináda.. vypadá to luxusně