Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,94 g |
| Tuky | 23,42 g |
| Vláknina | 6,14 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra, šunku a kapii si nakrájíme na proužky, rajče na kousky, cibuli na jemno, česnek na plátky a cibulku na kolečka.
Krok 2: Nakrájená játra posypeme v misce Solamylem, promícháme, na pánev dáme olej a orestujeme cibuli s cibulkou, pak přidáme játra, která orestujeme, pak zalijeme masoxovým vývarem a dusíme. Po chvíli přidáme kapii, za další chvíli rajče.
Krok 3: Když jsou játra měkká osolíme, opepříme, dáme šunku a kysanou smetanu, převaříme. Játra jsou hustá, díky Solamylu a během dušení, pokud se šťáva moc vydusí, můžeme podlít.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Moje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 38 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra ze zakysanou smetanou,
játra recept,
játra recepty,
jatra,
játra po tyrolsku,
šunka recept játra,
recept játra s červenou kápií,
florentinska veprova jatra,
řez vepřových jater po tyrolsku,
játra v šunce,
jak upravit srnčí játra,
srnčí játra na cibulce,
játra se solamylem,
recept srdce játra,
játra s kysanou smetanou,
smažená kureci játra v zakysanou smetanou,
játra na cibulce s a kysanou smetanou,
játra,zakysaná smetana,
srnčí játra se sušenými rajčaty,
játra na cibulce s kysanou smetanou
Suroviny:
játra vepřová,
šunka,
kapie červená,
cibule,
cibulka lahůdková,
rajče,
česnek,
smetana zakysaná,
masox,
solamyl,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (10)