Houbová smaženice
Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
AliceKaiser před 22 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 2 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 5 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 14 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 14 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 14 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 16 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
vejce,
sůl
Komentáře (60)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..
Ale nikomu se nebrání, aby si to dělal dle svého