Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 709 kJ / 2 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,55 g |
Tuky | 11,66 g |
Vláknina | 206,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 360,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ribollita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XWy
Moje poznámka
Ribollita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XWy
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 1 minutou
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 12 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 16 hodinami
Tématické fráze:
ribolita,
ribolita polevka recept,
polévka ribollita,
ribolita recept,
polévka rici pici,
polévka ribolita,
italská ribolita,
ribbolita,
ribolita toscana,
italská ribollita,
rybolita,
kadeřávek s mrkví,
recept černá kapusta cavolo nero pica,
italská polévka ribolita,
ribolelito,
vazole,
recept na polévku ribolita,
italská polévka recept ribbolita,
ribolata,
ribbolitta
Suroviny:
fazole bílé,
cibule,
mrkev,
celer,
kapusta,
česnek,
rajče,
petrželka,
bazalka čerstvá,
saturejka,
sůl,
parmazán,
vývar zeleninový,
chléb,
olej olivový
Komentáře (22)
http://ellematovin.se/ribollita/