Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 944 kJ / 3 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,96 g |
| Tuky | 295,84 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,50 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Moje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 7 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 9 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 28 minutami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 1 hodinou
Poctivá vánočka
metrix7 před 1 hodinou
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
Sahula před 1 hodinou
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 2 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kyta na rozen,
moravské speciality recepty,
speciality na rožni recepty,
játra na rožni,
rožen,
veprova kyta na rožen,
rožen na kýtu,
koleno na rožní,
speciality na rožni,
vepřová játra na rožni,
moravský plátek,
recepty na rožen,
moravske speciality,
špíz na rožni,
vepřové koleno na rožni,
mail raada.com loc:cz,
domaci rožen,
špíz na rožni postup,
recept játra na rožni,
vepřové na rožni
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
slanina anglická,
olej,
šťáva citronová,
cibule,
žampióny,
paprika sušená sladká,
hořčice dijonská,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (29)